Nu drar vi igång igen!

BTK Arsenal hälsar ungdomar och föräldrar välkommen till säsongsstart måndagen den 11 september klockan 17.30 i pingislokalen. Vid denna första träff sker ingen träning – det blir istället ett tillfälle för nödvändig information inför säsongen samt indelning i träningsgrupper. Skulle det vara så att ni inte kan närvara på säsongstarten , svara då med ett mejl till btkarsenal@telia.com med namn på sonen/dottern som skall anmälas eller ring Magnus på nummer 0706075111 för anmälan.
Styrelsen, med lite extrahjälp, gjorde en större städning av lokalen i slutet av augusti, men vi behöver göra upp ett städschema för att hålla våra utrymmen i fortsatt fräscht skick under hösten, vintern och våren. Här behöver vi föräldrars och ungdomars hjälp.
Det är också dags för medlemsavgifterna. Vid träffen den 11 september delar vi ut inbetalningslappar där de kommande årsavgifterna är 800 kronor för ungdomar, 1200 kronor för seniorer, 1600 kronor för familjer och 800 kronor för pensionärer.

Övrig information: Vi arbetar för ett utbyte av belysningen i pingishallen, och hoppas att detta ska kunna bli klart under hösten.

Välkomna den 11 september

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *